Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Derde editie van Rocktocht Eindhoven op 6 maart

Derde editie van Rocktocht Eindhoven op 6 maart
Redactie

De derde editie van de Rocktocht komt eraan! En wel op zondag 6 maart aanstaande. Een heerlijke zondagmiddag en -avond waarbij je van kroeg naar podium kunt trekken om toffe vette rock- stoner- en metalbands te checken.

Vorig jaar werd de Rocktocht voor het eerst georganiseerd en dit jaar keert het evenement voor de derde keer wederom terug. Van het Catharinaplein naar Stratumseind en weer terug. Bandjes checken en biertjes drinken! Vinden we tof.

Rocktocht line-up en podia:

Maar liefst 17 kwaliteitsbands verdeeld over 6 podia. En dan mag je ook nog eens overal gratis binnen. Dit jaar is er bovendien ook een heus Outdoor Podium aan toegevoegd.  Als dat je nog niet over de streep trekt, dan misschien de line-up wel met onder andere The DC Denims, Blackleaf, Mr. Moto, The Black High, Dead Giveaway, Mooon en Black-Bone. Voor meer info check de Rocktocht facebook pagina.

Update 5 maart:

Helaas wat mindere weersvoorspelling voor morgen, waardoor de optredens van Blackleaf, The DC Demins en Blackbon op het buitenpodium verhuizen naar de kelder van Dynamo.

Rocktocht

 

Over Rocktocht:

Rocktocht is een initiatief van oa Dynamo, Kafee Aloys, Cafe de Kram, Cafe Altstadt, Cafe The Jack, Stage Music Cafe, 040Rocks & Eindhoven Rock – Metal Company (E.R.M.C).