Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Anthrax toegevoegd aan Dynamo Metalfest line-up

DMF
Reno van der Looij

We moesten er vanwege de carnavalsfestiviteiten al een paar nachtjes langer voor slapen. Toen kwam heaas het bericht dat de laatste de laatste twee Dynamo Metalfest boekingen nog niet bekend mochten worden gemaakt.

Ook vandaag nog niet beide nieuwe namen, maar wel alvast de eerste: Anthrax is de nieuwste toevoeging aan de affiche van het eendaags festival op de de half-overdekte kunstijsbaan (Ijssportcentrum Eindhoven). De organisatie hoopt spoedig ook de laatste act bekend te kunnen maken.

Met Anthrax heeft de DMF organisatie toch wederom een echte grote old-school jongen te pakken. De band rondom Scott Ian en Joey Belladonna speelde recentelijk nog met Slayer in een uitverkochte 013 en keren deze zomer dus terug naar Nederland. Op zaterdag 16 juli barst de tweede editie lost. Tijdens de eerste editie op 18 juli 2015 stonden er 5.000 mensen op een uitverkocht veld samen bier te drinken en bands te kijken. Het concept is gelijk aan dat van vorig jaar: 1 podium, 8 dikke bands en een vol veld metalheads. Hoe dat er ook alweer aan toe ging lees je hier terug in ons festivalreport.

Dynamo Metalfest 2016 programma

Life of Agony, Sacred Reich ,Powerwolf, Metal Church, At the Gates en Audrey Horne waren reeds bekend. Hier worden dus nog 1 act en de winnaar van de Metal Battle nog aan toegevoegd. Tickets voor Dynamo Metalfest zijn inmiddels reeds enige tijd in de verkoop (link). Goed nieuws is ook dat de organisatie heel veel extra toiletten laat plaatsen.

 

anthrax