Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Concerttips, met: Curly Ice, Bohemian Betyars, Maison Du Malheur

Concerttips, met: Curly Ice, Bohemian Betyars, Maison Du Malheur
Guido Segers

Er is weer genoeg te doen komend weekend in Eindhoven Rockcity. We zetten er een aantal vast voor je op een rijtje, zodat ook jij niets hoeft te missen. Dat hoef je overigens sowieso niet. We hebben namelijk in onze concertagenda altijd alle festivals en concerten in Eindhoven voor je op een rijtje staan. Speciaal voor deze week hebben we de volgende tips voor je:

Maison Du Malheur @ Café Wilhelmina

Vrijdag 19 Februari: We wilden hier eigenlijk iets over K3 neerzetten (onze agenda staat er deze maand vol mee). Mocht je daar heen gaan, dan ben je een sterkere man/vrouw dan wij. Anders is Maison Du Malheur in Café Wilhelmina een absolute aanrader. Dansbare balkan, blues en roots in een energiek live jasje. Daar mag je toch wel bij zijn.

Curly Ice Release Party @ Popei

Zaterdag 20 Februari: Curly Ice speelt poppunk zoals het hoort. Dat doen de mannen met de drie hoofdingredienten, namelijk energiek, melodieus en catchy. Dat belooft dus een energieke avond, waar de band na twee singles eindelijk die lang verwachte plaat uit gaat brengen. Loïs & the Dirty Heroes doen de support. Link naar het Facebook event.

12471372_1093599064005453_905950686287982142_o

Bohemian Betyars @ Blue Collar Hotel

Zondag 21 Februari: Op de zondagmiddag heeft het Blue Collar Hotel wel een hele fijne show staan. De Hongaarse speedfolkers van de Bohemian Betyars spelen namelijk één van hun twee shows in Nederland al daar. Het gezelschap ontstond na een lange nacht met wijn en pálinka in thuisstad Miskolc en combineert folk, ska en punk tot een potente mix. Kun je gewoon meemaken op zondagmiddag dus. Oh, de andere show is op Scumbash dus sla je slag! Link naar het Facebook event.

BohemianBetyars-2015