Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Nieuw avontuurlijk festival Avant.Wav in Eindhoven

Nieuw avontuurlijk festival Avant.Wav in Eindhoven
Guido Segers

We houden wel van wat ondergronds werk en met het gloedjenieuwe festival Avant.Wav, georganiseerd bij het Stroomhuis en TAC hebben we er een in Eindhoven. Barreuh, Smikkelbaard, Monomentum Collective en Smithsfoodgroup DIY hebben de handen in een geslagen voor een leuk nieuw feestje.

‘Met vier labels sterk bouwen we een zee van geluidsgolven; alle kanten in en tegen de klippen op. Om in te zwemmen, om in te verzuipen, om op te surfen of in te dobberen, om tegen de rotsen op gegooid te worden of om van een afstandje op het strand naar te kijken. Aan de voorhoede, tegen de stroom in, boven- of ondergronds op zoek naar nieuw terrein.’

Avant.wav facebook zoekt muzikale zowel de breedte als de diepte op. Van free-jazz naar techno, van black metal naar hardcore. De optredende acts komen uit eigen stal. Het festival zal plaats vinden op zaterdag 7 mei 2016 in de locaties TAC en Stroomhuis, beiden op kruipafstand van elkaar te Eindhoven. Het festival zal om 14:00 starten en door de dag heen zullen er verschillende optredens in zowel TAC als het Stroomhuis plaats vinden.

Bezoekers kunnen een passe-partout aanschaffen die entree biedt voor beide locaties. Tot halverwege maart zal de line up langzaam bekend gemaakt worden.

Avant.Wav in het Kort

Door : Barreuh, Smikkelbaard, Monomentum Collective en Smithsfoodgroup DIY
Wanneer : Zaterdag 7 mei 2016 , 14:00 tot 02:00
Waar : TAC, Vonderweg 1, Eindhoven en Stroomhuis, Eindje 1, Eindhoven

Ticket informatie Avant.Wav:
– Early bird: € 7,50 (via ikbenaanwezig en facebook)
– Voorverkoop: € 10,00 (via ikbenaanwezig)
– Deurverkoop: € 15,00