Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Cross-Linx 2016!

CrossLinx
Redactie

Wil jij op 25 februari naar Cross-Linx 2016 in het Muziekgebouw in Eindhoven? Vast wel, anders las je dit niet. Goed nieuws, we hebben 2 x 2 kaarten te vergeven voor het festival der kruisbestuiving van nieuwe muziek, avant-garde en muzikaal avontuur

Dit jaar staan onder andere Neil Finn & Glenn Kotches Unlimited Orchestra, Andrew Bird, The Notwist, Son Lux, Emilie & Ogden, Diamanda Dramm, Luke Deane & Ragnar Olafsson en vele anderen op het programma van het festival. Goed, dat wist je vast al, maar hoe kom jij nu aan je gratis kaarten?

Heel simpel, we verloten dus 2 x 2 kaarten onder de deelnemers. Wat je moet doen is een e-mail sturen aan service@muziekgebouweindhoven.nl met als onderwerp ‘actie cross-linx via Eindhoven rockcity’.

Je kunt tot dinsdag 23 februari 15.00 uur je deelname inzenden. De winnaars krijgen reactie per mail. Krijg je dus geen mail, dan zijn er nog wel tickets te koop!