Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Gojira NIET op Dynamo Metalfest

Gojira NIET op Dynamo Metalfest
Reno van der Looij

Gojira NIET op Dynamo Metalfest. Juist je leest het goed. Een bericht over een band die niet komt. Dat behoeft even wat uitleg: Gojira blijkt namelijk één van de twee act die naast Anthrax die deze week door de organisatie zou worden aangekondigd. Uiteindelijk bleek alleen Anthrax een definitieve go.

De Franse technische metalmachine kwam er een dag voor de aankondiging namelijk achter een dubbele booking te hebben staan. Rare jongens die Fransen. Wie wil DFM 2016 nu missen? Wie de uiteindelijke plek van Gojira inneemt is nog even afwachten. Maar ook vette pech voor Dynamo Metalfest. Nog vervelender aangezien de nodige brochures (foto boven) al gedrukt waren en momenteel ook fysiek en over het digitale wereld wijde web rondgaan. Vandaar ons nieuws dat Gojira NIET naar Eindhoven komt.

Dynamo Metalfest 2016 programma

Ook zonder Gojira staat er nog steeds een dijk van een line-up: Life of Agony, Sacred Reich ,Powerwolf, Anthrax, Metal Church, At the Gates en Audrey Horne. Hier wordt dus nog 1 act en de winnaar van de Metal Battle nog aan toegevoegd. Tickets voor Dynamo Metalfest zijn inmiddels reeds enige tijd in de verkoop (link).

anthrax