Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 kaarten Up in Smoke @ Tuchthuis

Winnen: 2x 2 kaarten Up in Smoke @ Tuchthuis
Redactie

We gaan weer eens 2 setjes kaarten weggeven! Dit keer voor het toerende Up In Smoke festival volume 7. De tour doet op 18 maart 2016 Eindhoven aan.

Verwacht sludgy doom, onvervalste stonerrock en psychedelische spacerock met vier hele fijne bands in het Tuchthuis (Stratumseind). Bevestigd zijn Stoned Jesus, Mars Red Sky en Belzebong (foto). De locals van Blackleaf geven het een extra Eindhovens tintje door het feest te openen.

Het is inmiddels de zevende editie van het het roadfestival. Op eerder editites traden bands als My Sleeping Karma, Monkey3, The Atomic Bitchwax en Colour Haze aan op het festival. De Up In Smoke tour nummer 7 stopt in Eindhoven en brengt de het Oekraïense Stoned Jesus, de Fransen van Mars Red Sky en het Poolse Belzebong mee. In het Tuchthuis worden je trommelvliezen ongenadig gegeseld door deze bonte verzameling bands die je het complete spectrum van de overkoepelende term stoner laten horen en vooral voelen.

Winnen: 2x 2 kaarten Up in Smoke @ Tuchthuis

In samenwerking met de organisatie van Loudnoise mogen we 2 setjes kaarten voor weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars vrijdag 26 februari aanstaande bekend.

 

Up in Smoke

 

De Up in Smoke Line-up

Stoned Jesus. Ze hadden wat pech met visa aanvragen waardoor tours naar de UK en VS niet doorgaan. Maar dus wel in Eindhoven: Stoner Rock trio uit Kiev, Oekraïne. Hun laatste plaat, The Harvest, is een waar festijn voor iedereen die houdt van moddervette riffs en een dito sound. Voor fans van Tool, Black Sabbath, Kadavar en meer van dat moois.

Mars Red Sky wordt algemeen beschouwd als een van de grootheden binnen de Europese stoner rock scene, dankzij hun unieke sound gebaseerd op zware grooves en melodieuze riffs. Het Franse trio, Julien Pras (vocals, gitaar), Matgaz (drums) en Jimmy Kinast (bas) bevindt zich ergens tussen doom metal en psychedelische pop uit de jaren ’70. Mars Red Sky komt hierbij hun nieuw album voorstellen, dat uitkomt op 26 februari. Wees klaar om overrompeld te worden door een loodzware muur van brandende fuzz.

Belzebong is een vijfkoppig stoner rock monster uit Polen. Ze touren met hun laatste plaat ‘Greenferno’ onder de arm, waarop vier nummers van om en bij de tien minuten staan, die alles en iedereen wegblazen. Voor fans van Sleep, Kyuss, Bongripper en al wat hard, traag en steengoed is.

Blackleaf. Uit ons eigen Eindhoven afkomstig en goed voor een flinke dosis doom/sludge/stoner. De band is pas sinds 2015 actief en mag de avond openenen en laten zien waar ze voor staan. Kom in ieder geval op tijd.