Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Winnen: kaarten voor Together Fest (met oa. Gorilla Biscuits)

Winnen: kaarten voor Together Fest (met oa. Gorilla Biscuits)
Reno van der Looij

Een gruwelijke hardcore package die tourt onder de naam Together Fest strijkt volgend weekend, op zondag 28 februari, neer in Eindhoven. Gorilla Biscuits (us), Touché Amoré (us) en Modern Life is War (us) gaan de Effenaar op z’n kop zetten en wij geven een setje kaarten weg!

Miles Away (au) zijn als special guest toegevoegd aan de line-up een ook GWLT (de) speelt een setje. Het Dynamo Hardt team komt bovendien tussendoor plaatjes draaien. Mocht je voor deze vette package om wat voor reden dan ook nog geen kaartjes hebben, dan is nu je kans om ze alsnog te pakken te krijgen. In samenwerking met de Effenaar mogen we namelijk iemand blij maken met een setje van 2 kaarten.

Hoe kun je tickets winnen voor Together Fest?

Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like deze pagina en deel het bericht met de actie op je timeline. De actie duurt tot woensdag 24 februari aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Gorilla Biscuits