Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Paaspop programma met nieuwe toevoegingen zo goed als rond

Paaspop
Redactie

Nog een paar namen komen erbij, maar de Paaspop line-up is nagenoeg rond voor de aankomende editie op 26 t/m 27 maart. De organisatie kwam zojuist met 34 nieuwe namen op de proppen met onder andere De KraaienJungle By Night en Death Alley. Alle nieuwe namen vind je hieronder.

Eerder werden onder meer The Prodigy, Underworld, Golden Earring, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Fresku, Jett Rebel en Fun Lovin’ Criminals bekendgemaakt. Naast de meer mainstream acts kan ook de liefhebber van het hardere werk zijn of haar hart ophalen met onder andere Exodus, Deafhaven, Refused, Monster Magnet, Enter Shikari, John Coffey en Spiritual Beggars.

De ticketverkoop loopt al een tijdje. Alle soorten tickets, hun prijzen en de voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website van Paaspop.

Nieuwe Paaspop toevoegingen

ROXY: Benny Rodrigues / Dazzled Sticks / De Kraaien / William Kouam Djoko live / Wouter S. THUNDERBOLT: Death Alley / High Voltage / Slash ’n Roses / Snaggletooth / The Unforgiven / Vannstein. STARDUST/THE WAREHOUSE: Alle Farben / Carl Tricks / Irwan / James Fields / Klangkarussell / Moksi / No Mondays / Promise Land / Rob Lee.

THEATER/RESTOLOUNGE: 90’s NOW / De Rooie Jager Roodshow / The Dubbeez / Het Stickeruurtje met DJ Collektief Dave Grohl & The Topless DJ’s / Musest / Twenty Six presents David Bowie / Rene van Meurs / Tante Joke Karaoke Show. JACK DANIEL’S STAGE: Beans & Fatback / Bombay / Indian Askin / Jungle By Night / LAKSHMI / St. Tropez.