Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Transport League @ The Jack

transportleague
Reno van der Looij

Zanger/gitarist Tony Jelencovich heeft inmiddels een imposante carrière achter zich. Eerst met B-Thong en daarna met Transport League. Dat beide bands ooit op de affiche van Dynamo Open Air (resp. 1994 en 1998) mochten prijken, zegt al veel over de kwaliteit van de heerlijke lompe groovende metal van beide acts.

Transport League stopte er in 2005 na ruim 10 jaar mee, maar in 2009 kwam de formatie weer bij elkaar. Sindsdien heeft Tony alweer twee nieuwe albums vol geschreeuwd, waarvan vooral ‘Boogie from Hell’ uit 2013 erg goed in de pers (oa. hier en hier) werd ontvangen. Eind vorig jaar verscheen het laatste nieuwe wapenfeit met ‘Napalm Bats & Suicide Dogs‘. En daarmee staat de teller alweer op zes studio albums.

Met die plaat in de achterzak tourt Transport League weer door Europa. Op zaterdag 19 maart aanstaande keert de Zweedse formatie terug naar Eindhoven en is het je kans om ze in de intieme setting van Café The Jack  te aanschouwen. Nog meer goed nieuws: in samenwerking met The Jack mogen we 2 x 2 tickets voor de show van Transport League (met support van Doghouse Gallows) weggeven.

Hoe kun een setje kaarten Transport League winnen?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen naar deze show. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc).

We maken de winnaars donderdag 3 maart aanstaande bekend. GO!

Transport League

Link naar Transport League facebook.
Link naar het facebook event.