Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting komt met eerste bevestigingen

Eindhoven Metal Meeting komt met eerste bevestigingen
Redactie

De geslaagde editie van 2015 is nog maar koud achter de rug, maar vandaag komt Eindhoven Metal Meeting organisatie alweer met de eerste bevestigingen: Destruction (DE), Enthroned (BE), Protector (SWE), Batushka (PL), Gutalax (CZ) Wederganger (NL) Schammasch (CH) zijn de eerste namen.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2016 vindt de achtste editie van Eindhoven Metal Meeting plaats. Het internationaal gerenommeerde festival strijkt opnieuw in de Effenaar in Eindhoven neer. De Early Bird Combi Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de officiële website van het festival. De goedkopere tickets voor vroege beslissers kosten – net als vorig jaar – 65 euro + administratie kosten en zijn geldig voor de beide festivaldagen. Wees er snel bij, want het aantal Early Bird tickets is strikt gelimiteerd!

Voor tickets & de laatste festival info kan men terecht op www.effenaar.nl en uiteraard op www.eindhovenmetalmeeting.com.

EMM