Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

John Coffey doet Tony Hawk

John Coffey
Guido Segers

Het is net een droom, John Coffey dat live de Tony Hawk Soundtrack (nummer 2 bovendien) ten gehore brengt. Dat doen de gerenommeerde biervangers bovendien in Eindhoven, in ons prachtige skatepark Area 51.

Ben jij ook zo’n ‘skater’ die jaren terug met blauwe knieën na eindeloos proberen een kickflip te maken je lusten deed botvieren op je Playstation controller? Incluis wijde broeken en logge skateschoenen en héél veel blauw plekken. Gelukkig kon je op je console wel de held zijn.

Kruipende in de huid van één van de skateboard helden, zoals natuurlijk Tony Hawk zelf, maar ook Rodney Mullen, Steve Cabbalero en vele anderen, lukte al die tricks wel. Ondertussen luisterde je naar één van de beste game-soundtracks in jaren. Onvergetelijke hits van Papa Roach, Bad Religion en Lagwagon associeer ik met venijnig button bashen.

De mannen van John Coffey vinden schijnbaar deze 16 jaar oude game en soundtrack vet genoeg om die maar eens live te gaan spelen. Geen bezwaar van onze zijde! Wel krijgen de mannen hulp van The Cool Quest-zanger Vincent Bergsma. Op 14 mei staan de mannen in Area 51 te Eindhoven. Hier is de link naar het event. Mocht je zin hebben, ze staan op 13 mei ook in Deventer in Burnside.

UPDATE 5-3: de show was in een poep en scheet UITVERKOCHT! Effenaar meldt met nieuws te komen. Wellicht wordt er een 2e show aangekondigd? Stay tuned!

UPDATE 7-3: zoals verwacht komt er een extra “Tony Hawk” show! John Coffey zal op dezelfde datum ’s middags een extra show verzorgen. De voorverkoop is direct gestart! Kaarten via Effenaar.