Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Nirwana tuinfeest strikt Danko Jones en meer…

Nirwana Tuinfeest
Redactie

Voor de 41e (!) keer brandt dit jaar iets ten oosten van Eindhoven weer een editie van een sympathiek festival los. Nirwana Tuinfeest is ook in 2016 van de partij op de festivalkalender en maakte op nieuwjaarsdag een groot deel van de line-up bekend inclusief headliner Airbourne.

Zojuist heeft Nirwana daar een reeks namen aantoegevoegd waarbij Danko Jones en Golden Earring het meest in het oog springen. Peter Pan Speedrock geeft het feestje na de eerdere bevestiging van Fresku een extra Eindhovens tintje. Tevens vinden we nieuw in de lijst NDY Frasco, Orange Skyline, Stavast (Marco Roelofs), BZB tribute to band zonder banaan, Vannstein (Rammstein covers), Frendz Ferdinand (Franz Ferdinand covers).

Eerder werden reeds AirbourneNavarone, Di-Rect, John Coffey, Lucas Hamming, Bokkers en The Brahms gepresenteerd. Nirwana Tuinfeest is dit jaar wederom in het Brabantse Lierop drie dagen lang van vrijdag 26 tot en met de gratis zondag 28 augustus.

Dagindeling en tickets

De dagindeling vind je inmiddels op de site van Nirwana Tuinfeest. Ook de kaartverkoop is direct van start gegaan via de Nirwana website. Een dagkaart (vrijdag of zaterdag) kost € 30,00, Combi-ticket (vrijdag en zaterdag) € 50,00 en een € 12,50 extra mag je ook blijven camperen. Zoals gezegd is de zondag gratis toegankelijk.