Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Paaspop nieuws: timetable online en programma compleet

Paaspop
Redactie

Op terrein De Molenheide in Schijndel wordt momenteel hard gewerkt. Over slechts tweeënhalve week (op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart) zal Paaspop als eerste grote outdoor festival van dit jaar de poorten weer wijd open zetten en het festivalseizoen 2016 traditioneel kickstarten.

Het festivalterrein transformeert dan geleidelijk tot een kleine versie van Las Vegas, met als einddoel drie dagen en nachten nonstop entertainment in en op dertien podia & area’s waar een even gevarieerd als onweerstaanbaar programma aan 170 acts een podiumplek biedt.

Met de volgende laatste namen is dat programma nu zo goed als volledig: Band of Glory, Battle Beast, Bootleg Betty, Bougenvilla, Danny Vera, Dave Vermeulen & Voltage, Drive Like Maria, Gerson Main, Lijn 7, MC Haits, Prunk,Pubquiz, SIMUN, Son Mieux, Soul Cartel, Theater van de Zachte G met o.a. JW Roy.

Eerder werden onder meer The Prodigy, Underworld, Golden Earring, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Fresku, Jett Rebel en Fun Lovin’ Criminals bekendgemaakt. Naast de meer mainstream acts kan ook de liefhebber van het hardere werk zijn of haar hart ophalen met onder andere Exodus, Deafhaven, Refused, Monster Magnet, Enter Shikari, John Coffey en Spiritual Beggars.

Complete programma en timetable

Het tijdschema met alle acts per dag en per podium staat vanaf nu op de site. Hieronder vind je het complete Paaspop 2016 programma. Het puzzelen kan beginnen…

Paaspop