Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Programma Eindhoven Psych Lab 2016 compleet

Programma Eindhoven Psych Lab 2016 compleet
Redactie

Na de eerdere aankondiging van o.a. GOAT en Föllakzoid maakt de Effenaar met grote trots de overige bands bekend voor Eindhoven Psych Lab op 10 en 11 juni, waaronder headliners Temples en Parquet Courts. Daarnaast zijn er ook drie extra ‘Audio Tests’ toegevoegd aan de line up met  artiesten als Black Valleys met de lokale instrumentenmakers van OWOW en Cairo Liberation Front met het Franse High Wolf. Daarnaast zal ook het experimentele podium Skid Audio Plant terugkomen in de Main Lab.

Goat / Temples / Föllakzoid / Parquet Courts
Hills / TRAAMS / Orchestra Of Spheres / White Hills / No Joy
The Oscillation  / Radar Men From The Moon / GNOD / Useless Eaters / Forever Pavot / Audacity / Papir  / Ulrika Spacek  / Throw Down Bones / 10.000 Russos / Flamingods/ Josefin Öhrn + The Liberation / Svper / PAUW / The Germans / Rats On Rafts / The Future’s Dust / Statue / Blank / The Mystery Lights / Iguana Death Cult

Audio Tests:
Eindhoven Psych Lab zou geen laboratorium zijn als er geen muzikale experimenten en samenwerkingen zouden organiseren. Hieronder de vier ‘Audio Tests’ van dit jaar.

RMFTM meets GNOD: Temple Ov BBV (Audio Test 005.epl16)
Radar Men From The Moon ‘doet het met’ het Britse space collectief GNOD.

Black Valleys meets OWOW (Audio Test 006.epl16) 
De kernleden van White Hills, Dave W. en bassist Ego Sensation, geven ook bijzondere shows onder de naam Black Valleys. Speciaal voor Eindhoven Psych Lab gaan ze een samenwerking aan met het Eindhovense bedrijf OWOW, dat instrumenten van de toekomst maakt.

Skid Audio Plant (by Luk Sponselee/Zesde Kolonne) (Audio Test 007.epl16)
Net als vorig jaar zal Luk Sponselee (Zesde Kolonne) een podium in de Main Lab cureren. Verwacht bergen kabels, synths, futuristische elektronische apparaten en artiesten die weten hoe dat alles een mooi, heftig of bijzonder geluid produceert.

Cairo Liberation Front meets High Wolf (Audio Test 008.epl16)
De meesters van de electro-cha3bi sounds en het op z’n kop zetten van feesten en festivals. Maar speciaal voor Eindhoven Psych Lab gaat Cairo Liberation Front de diepte in met als bijzondere gast de Fransman High Wolf. Verwacht een exotische live-set met obscure psych, bewerkte wereldmuziek en veel meer.

Website: http://www.eindhovenpsychlab.com
Facebook: https://www.facebook.com/eindhovenpsychlab
Twitter: http://www.twitter.com/EhovenPsychLab
Instagram: https://www.instagram.com/eindhovenpsychlab/