Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Counting Crows op Bospop en laatst namen

Bospop
Redactie

Volgende week vrijdag maakt Bospop de laatste namen bekend, maar zojuist is Counting Crows al aangekondigd voor op de Bospopzondag! Het Bospopweekend start dit jaar al op vrijdag. De vrijdagavond staat in het teken van het betere gitaarwerk en de beste cover en tribute bands.

De Counting Crows wordt geroemd vanwege hun dynamische liveshows. De Amerikaanse band draait al een kwart eeuw mee en heeft meerdere grote hits op hun naam staan waaronder ‘Mr. Jones’, ‘Big Yellow Taxi’ en ‘Accidentally in Love’. Bereid je voor een op een intense show en laat je meevoeren door frontman Adam Duritz.

Het Bospopweekend start dit jaar al op vrijdag. Traditioneel strijken veel bezoekers al op vrijdag op de camping neer, wel zo gezellig natuurlijk! Na het opzetten van de tent is het tijd voor het eerste feestje. Dit jaar is dat niet alleen in het nachtcafé op de camping maar ook in de tent op het festivalterrein. Vrijdagmiddag kun je vanaf vijf uur het festivalterrein op om te genieten van een avondvullend programma in de festivaltent. De avond staat in het teken van het betere gitaarwerk en de beste cover en tribute bands en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook zonder Bospopticket.

Present Danger trapt de vrijdagavond af met de beste Metallica covers. Daarna stapt AC/DC UK het podium op, op weg naar de Highway To Hell. GM All Star Band neemt het stokje over en speelt een hele fijne selectie uit het indrukwekkende oeuvre van Gary Moore. Purpendicular speelt in heel Europa als de Deep Purple coverband. Het Nederlandse Parris dat feilloos tapt uit een vaatje Thin Lizzy hits sluit de avond af. Want Whiskey In The Jar mag natuurlijk niet ontbreken! Het belooft een hele fijne opwarmer voor het festivalweekend te worden.

Eerder werden o.a. al Santana, Seal, Nena, Kensington, Roxette, The Cranberries, Selah Sue, Kovacs en K’s Choice aangekondigd. Volgende week vrijdag (18 maart) volgen de laatste namen!

Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren

BOSPOP 2016

Zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016

Evenemententerrein Weert Noord

Entree Dagkaart: € 65 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Weekendkaart: € 100 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerendagkaart: € 40 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerenweekendkaart: € 70 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Camping: € 15 (excl. € 2,50 servicekosten)
Camperticket: € 25 (excl. € 2,50 servicekosten)

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door NPO Radio 2 en Lust for Life.

Meer info over Bospop vind je op: www.bospop.nl en www.mojo.nl/bospop.