Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 kaarten voor Karma to Burn @ Effenaar

Karma to Burn
Redactie

Het Amerikaanse Karma to Burn en het Eindhovense Candybar Planet gaan op woensdag 30 maart aanstaande de kleine zaal van De Effenaar kapot rocken! Sons of Morpheus is de derde act die deze stoner-avond op de planken staat. Eindhoven kan zich opmaken voor dikke grooves, gruizige riffs en moddervet beukwerk en jij kunt hier bij zijn, want we gaan hiervoor tickets weggeven!

Voorafgaand en tijdens de pauzes verzorgt uw eigen Eindhoven Rockcity crew de muziek. Jawel, we vaardigen een heus Eindhoven Rockcity DJ-team af naar de Effenaar en gaan de draaitafels terroriseren. Heb je verzoekjes, dan mag je ze alvast indienen. Dat is overigens zeker geen garantie dat we je plaatjes ook draaien aangezien we daar veel te eigenwijs voor zijn. Maar verwacht de nodige stoner krakers en sludge klassiekers op vol volume…

Hoe win je kaarten voor Karma to Burn? Deze actie is afgelopen

In samenwerking met De Effenaar mogen we namelijk 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like deze pagina en deel het bericht met de actie op je timeline. De actie duurt tot 22 maart aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

 

djteam