Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Paaspop show The Prodigy in gevaar?

prodigy
Redactie

Een week voor Paaspop heeft The Prodigy de show op het uitverkochte Ultra Music festival in de Verenigde Staten moeten cancelen. Op dokters advies mocht bandlid Maxim niet optreden of vliegen. De Britse dance-act is volgend paasweekend 1 van de headliners in Schijndel.

Of deze annulering ook daadwerkelijk consequenties heeft voor de Paaspop show op zaterdagavond is vooralsnog onduidelijk. Zowel de organisatie van het festival of The Prodigy zelf hebben daar (nog) geen mededelingen over gedaan. Ook wat de exacte klachten van bandlid Maxim zijn is nog volledig onduidelijk.

Het statement van The Prodigy op Facebook luidt als volgt:

The Prodigy are very disappointed to announce that they will not be performing at Ultra Music festival on Saturday night.
Due to doctors orders Maxim has been unable to travel nor perform in Miami this weekend resulting in the cancellation of The Prodigy performance. The band would like to apologise to all their fans.

From Liam Prodigy – ‘We are all gutted about this, we were ready n fired up about comin to play Miami Ultra, I can’t even remember the last time we had to pull out of a show. We will be back to play in the USA as soon as possible’.

Paaspop 2016

Op terrein De Molenheide in Schijndel wordt momenteel hard gewerkt. Over een kleine week (op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart) zal Paaspop als eerste grote outdoor festival van dit jaar de poorten weer wijd open zetten en het festivalseizoen 2016 traditioneel kickstarten.

Het festivalterrein transformeert dan geleidelijk tot een kleine versie van Las Vegas, met als einddoel drie dagen en nachten nonstop entertainment in en op dertien podia & area’s waar een even gevarieerd als onweerstaanbaar programma aan 170 acts een podiumplek biedt. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Paaspop