Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Trivium voor clubshow naar Dynamo

Trivium
Redactie

Dynamo had zo’n twee weken met Madball al een dikke hardcore boeking te pakken. De boekers zijn duidelijk daarna niet stil blijven zitten, want zojuist kondigde het poppodium ook een grote jongen uit de metal-scene aan. Niemand minder dan de Amerikanen van Trivium zullen op maandagavond 13 juni op de planken van de Eindhovense zaal staan.

We raden je aan om op te schieten met het scoren van een kaartje. Een show in deze intieme setting is aardig uniek voor een band van dit formaat. Voor slechts 16,00 euro kun je hier bij zijn en een uitverkocht huis zal niet lang op zich laten wachten. Kaarten via de Dynamo-Eindhoven website. (Foto door Reno van der Looij, Rock im Park 2014, copyright).

Over Trivium:

De heren van Trivium gaven die de fusie tussen Metalcore, Thrash en Progressive Metal de juiste energie, om wereldwijd op alle grote podia en festivals door te breken. Trivium in Dynamo, daar hebben we even op moeten wachten. Vanaf het moment dat de groep het album ‘Ascendancy’ in 2004 uitbracht was het raak. Met strakke riffs, melodische breakdowns, keiharde screams en de ijzersterke, aanstekelijke zangstukken van zanger Matt Heafy brachten ze menig metalfan in extase. Sinds die tijd heeft Trivium zeven studioalbums uitgebracht, waaronder het laatste album “Silence in the Snow” in 2015.