Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Festivalnieuws met Bospop en Nirwana

Bospop
Guido Segers

Er is weer festivalnieuws van Bospop en Nirwana Tuinfeest. Het ene festival had goed nieuws, het ander wat minder. Lees snel verder voor meer nieuws, het heeft wat van doen met Steve Vai en Airbourne.

Bospop mocht Steve Vai aankondigen. Steve Vai drukt sinds de jaren 80 op genadeloze wijze zijn stempel op het begrip gitaarvirtuositeit. Het is dan ook niet gek dat hij met de grootste namen uit de rockmuziek heeft samengewerkt. Zo deelde hij het podium met onder andere Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake en zijn oude gitaarleraar Joe Satriani. Vai heeft meer dan 15 miljoen albums verkocht en talloze prijzen ontvangen waaronder drie Grammy Awards. Een optreden van Vai kent geen grenzen. Live wringt Vai zijn gitaar uit tot aan de laatste noot. Steve Vai zal op de zaterdag spelen. Klik hier voor tickets.

Annulering voor Nirwana

Nirwana had minder leuk nieuws. Hoewel het festival met veel trots een paar maanden terug Airbourne aan mocht kondigen als act op het festival, bleek dat gisteren niet door te gaan. Op de één of andere manier wist de boeker van het Australische bandje een dubbele boeking te maken, net op de dag dat de heren Nirwana aan zouden doen. Het festival zoekt naar een vervanger. Klik hier voor tickets.Steve Vai