Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Win kaartjes voor DOOL @ Altstadt

Dool
Redactie

Elle Bandita is niet meer, maar de dame achter dit Alter Ego maakt de komende periode de podia onveilig met haar nieuwe band DOOL.

De eigenzinnige artieste en actrice, echte naam Ryanne van Dorst, startte Dool met leden van onder meer The Devil’s Blood, Gold, The New Media en Malkovich.

De eerste langspeler laat nog even op zicht wachten (medio 2016) en enkel het bijna 7 minuten durende ‘Oweynagat’ is als singel en videoclip verschenen. Onze collega’s van Never Mind the Hype zagen Dool al eens live en dat was een prettige kennismaking volgens de review. We kunnen donkere onheilspellende rock, soms hard, maar ook melodieus, verwachten. Dat komen ze op vrijdag 8 april dus laten zien en horen op het podium van Cafe Altstadt in Eindhoven. En daar kun jij bij zijn!

Hoe kun je tickets winnen voor DOOL? Deze actie is afgelopen

We geven maar liefst 4 setjes van 2 kaarten weg in samenwerking met Cafe Altstadt. En meedoen hebben we ook nog eens heel simpel gemaakt: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor 1 van de 4 setjes kaarten!

Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars woensdag 30 maart aanstaande bekend.

Facebook pagina van Dool. Link naar het Facebook event.