Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Velvet Music opent op Strijp-S

Velvet Music opent op Strijp-S
Guido Segers

Op een druilerige tweede paasdag is Eindhoven een platenzaak rijker geworden. Dat is eens ander nieuws dan je de laatste jaren verneemt als het over platenzaken gaat. De opening van Velvet Music in de Urban Shopper op Strijp-S werd gevierd met optredens van Dennis Benedict en Kid Calloway.

Foto’s : Justina Lukosiute | Tekst: Guido Segers

Dennis Benedict speelt een liedje in de Urban Shopper

Dennis Benedict speelt een liedje in de Urban Shopper

Strijp-S zit al geruime tijd zonder platenzaak, dus de komst van Velvet Music naar het stadsdeel iz zeer welkom. Het lijkt er op dat er ook wat te beleven gaat zijn rondom de platenzaak met instore optredens en andere acties. Dat instore moet je dan weer niet te letterlijk nemen, de winkelunits in de Urban Shopper zijn niet enorm groot, dus het wordt meer een ‘next to the store’.

Dat belooft ook goeds voor de Record Store Day liefhebbers.  Er zijn nu weer genoeg winkels in de stad om een rondje Eindhoven te doen. Op het moment zijn de schappen nog aardig leeg bij Velvet, maar reken maar dat ze zeer binnenkort vol zullen staan. De winkel heeft een brede collectie, maar ook platenspelers liggen. Je vindt Velvet Music aan de Torenallee op de begane grond van het gebouw Anton.

Een kijkje in de winkel van Velvet Music

Een kijkje in de winkel van Velvet Music