Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor A Place To Bury Strangers @ Effenaar!

Win tickets voor A Place To Bury Strangers @ Effenaar!
Guido Segers

Ze stonden al op Incubate, Le Guess Who en London Calling en gaven overal een kneiter van een show weg. Nu mogen wij ook tickets voor A Place To Bury Strangers weggeven. De band staat op 6 april namelijk in de Effenaar.

Denk aan my bloody valentine en The Jesus And Mary Chain, maar evengoed Joy Division en Suicide en dan krijg je iets wat lijkt op een sonische gitaarmuur van heb ik jou daar. Het heeft de rauwheid van punk, maar je kunt er evengoed lekker in weg zakken. Prop dat in fijne popliedjes en je hebt een show van heb ik jou daar staan.

Jij kan er dus bij zijn! Pak je bovendien Those Foreign Kids en Rape Blossoms mee, dus dat is een vette avond.

Hoe kun je tickets winnen voor A Place To Bury Strangers?

We geven maar liefst 2 setjes van 2 kaarten weg in samenwerking met de Effenaar. Meedoen is ook niet moeilijk: ga naar ons Facebook bericht en laat ons in een reactie weten waarom jij naar deze show wil. We verloten de 2 setjes kaarten onder de deelnemers!

Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Reageer dan op onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars maandag 4 april aanstaande bekend.