Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Klok Rock Orange breidt programma uit

klokrockoraange
Reno van der Looij

Het gratis toegankelijke Koningsdagfestival Klok Rock Orange op Strijp-S in Eindhoven barst op woensdag 27 april (Koningsdag) voor de zesde keer los. De eerste acts (met oa. Navarone en Death Alley) en de nieuwe opzet werden een paar weken geleden wereldkundig gemaakt.

Vandaag kunnen we de Eindhovense bands Tsar Bomba, Mozes and the Firstborn, Reptillians en Grim Tim toevoegen aan de mainstage programmering.

Naast de vetrouwde mainstage is er ook een nieuw podium toegevoegd wat wordt gehost door de organisatie van Eurosjopper festival. Ook voor dit tweede podium zijn een reeks namen bekendgemaakt: An Illusion NL, Save Your Sympathy, Hillbilly Hayride, Prinz Klauz, Dada’s Troost, Them Filthy Robots en Agitator.

De komende periode wordt de Klok Rock Orange programmering nog verder uitgebreid.

klok rock orange

 

UPDATE 10 april: Vandaag zijn ook Bang Bang Bazooka en Fleddy Melculy aan de programmering toegevoegd. Bang Bang Bazooka is natuurlijk een oude bekende. De hardcore Belgen van Fleddy Melculy willen we even middels deze clip aan jullie voorstellen: