Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

An Evening With Knives kondigt geheimzinnige show aan

An Evening With Knives kondigt geheimzinnige show aan
Guido Segers

De mannen van An Evening With Knives zijn ergens mee bezig. Dat blijkt wel uit de stroom hints die gedropt worden op de facebook pagina van de band. Iets met een album en iets met een show… onder de noemer ‘Off the Record‘.

In ieder geval gaat de band een geheime show doen en dat zal ergens in Eindhoven plaats vinden. Waar blijft in nevelen gehuld. Zanger Marco Gelissen wil er vooralsnog niets over los laten. Wel wil hij aangeven dat deze unieke show op 21 mei plaatsvindt.

De show is dan ook enkel toegankelijk voor een beperkt publiek dat ook bijdraagt aan de crowdfunding voor een heus album van de band. Meer informatie daarover volgt snel. In de gaten houden dus!