Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest en Van Moll slaan handen ineen

dynamo
Reno van der Looij

Met een ruige DFM bandbattle net achter de rug, waarbij Extremities het allerlaatste plekje op de Dynamo Metalfest affiche in de wacht sleepte (verslag hier), hebben we alweer nieuws rondom het metalen festival op zaterdag 16 juli. In ieder geval goed nieuwe voor de bierliefhebbers!

Dynamo Metalfest en haar bezoekers zijn uiteraard dol op bier. Met de Brewpub Van Moll heeft Eindhoven een craft beer brouwer van formaat in de stad. Het mag dan eigenlijk geen verrassing zijn dat de Dynamo organisatie en Van Moll de handen ineen hebben geslagen om met een nieuw bier, speciaal gebrouwen voor Dynamo Metalfest, op de proppen te komen. Langharig Tuig is een nieuwe hoppy weizen (5,5%) die van de tap te krijgen zal zijn op het festival.

Voorproeven bij Cafe The Jack

Voor wie niet kan wachten tot 16 juli is er een gelegenheid om voor te proeven! Op zaterdag 30 april aanstaande is het nieuwe bier al eenmalig te krijgen bij Cafe The Jack. Er wordt ookk wat Langharig Tuig merchandise verloot (die dan ook te koop zal zijn) en, waarom ook niet, er worden zelfs een aantal Dynamo Metalfest toegangskaarten weggeven! En alsof het niet op kan zal de muzikale omlijsting in goede banen geleid worden door de mannen van het Dynamo Metal DJ team.

Vanaf 1 mei is het bier ook van de tap te krijgen bij Van Moll en er zullen ook 75 cl flessen te koop zijn. Informatie over meerdere verkooppunten waar die flessen te verkrijgen zijn volgt nog.

Langharig Tuig

 

Dynamo Metalfest line-up compleet

De volledige line-up van Dynamo Metalfest 2016: Life of Agony, Sacred Reich ,Powerwolf, Anthrax, Metal Church, At the Gates, Textures, Extremities en Audrey Horne. Kaarten zijn reeds enige tijd in de voorverkoop en verkrijgbaar voor 20,00 via deze link.

DMF