Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Laatste editie Kempenerpop presenteert rockende line-up

Kempenerpop
Reno van der Looij

The Final Edition, Free Rock Festival kopt de poster op Facebook. Kempenerpop gaat in 2016 in ieder geval door, maar het blijkt dat het voor laatste keer is. Waar voorheen het gratis toegankelijk festival uit Waalre twee dagen duurde, beperken ze zich dit keer tot enkel zaterdag 18 juni. Maar wel met een programmering om je rock & roll vingers bij af te likken.

De organisatie laat weten: “Na 35 jaar houdt Kempenerpop op met bestaan. Samen met Peter Pan Speedrock gaat het festival dit jaar glorieus ten onder, het is mooi geweest. De afgelopen jaren is het festival uit haar jasje gegroeid en door het gratis karakter te veel werk geworden voor de organisatie om het rond te breien met drukke banen en studies. Een festival van een maatje kleiner bleek niet te werken, dus stopt Kempenerpop.

Aan het programma van dit jaar zal het in ieder geval niet liggen, want daar kunnen we het nodige spektakel van verwachten. In ieder geval met een flinke dosis Eindhoven Rockcity: Peter Pan Speedrock, Black-Bone, An Evening with Knives en Candybar Planet zijn niet de minste. Ook DOOL, Bang Bang Bazooka, Dutch Balls, Allez Mama en Disturbance zijn van de partij.

Het is ons niet helemaal duidelijk of er nog meer acts worden toegevoegd aan het programma, maar het is in ieder geval tot nu toe al meer dan de moeite waard om Kempenerpop in de agenda te noteren. We houden je op de hoogte als er nieuwtjes te melden zijn!

Kempenerpop