Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 december 2022

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Drive Like Maria @ Cafe Wilhelmina

Drive Like Maria
Redactie

De Belgisch-Nederlandse rockband Drive Like Maria stond al op de planken met bands als ZZ Top, AC/DC en Motörhead, brengt binnenkort hun derde album uit en komt speciaal voor deze tour naar intieme locaties. In Eindhoven strijkt de band op vrijdag 22 april neer voor een show in Café Wilhelmina.

Gelukkig is er weinig veranderd aan het concept van Drive Like Maria; Stevige hardrock met een vleug stoner en altijd de geheimen van een goed popliedje in het achterhoofd. Ze doen met gemak een hele rits zomerfestivals voor volle weides, maar vanavond kruipen ze dicht op het publiek in Café Wilhelmina.

Kaarten winnen voor Drive Like Maria @ Café Wilhelmina

In samenwerking met Effenaar en Café Wilhelmina mogen we 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen naar deze show. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot 15 april aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!