Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Klok Rock Orange maakt programma compleet

klok rock orange
Redactie

Het programma van Koningsdagfestival Klok Rock Orange op woensdag 27 april op Strijp-S in Eindhoven is compleet. Van 13.00- 23.00 uur spelen er maar liefst 17 bands op twee podia.

Op het gloednieuwe Eurosjopper stage staan An Illusion, Save Your Sympathy, Reptilians, Hill Billy Hayride, Prinz Klauz, Dada’s Troost, Them Filthy Robots en Agitator. Op het grote overdekte hoofdpodium trapt Tsar Bompa om 13.00 uur af waarna het vervolgens de beurt is aan Grim Tim, Bang Bang Bazooka, Heretic, Death Alley,Fleddy Melculy, Dave Vermeulen & Voltage, Mozes and the Firstborn en afsluiter Navarone. Net als de vijf voorgaande edities is het festival ook dit jaar weer gratis toegankelijk. Volg het laatste nieuws op Facebook, waar ook het tijdschema van beide podia staat.

Klok Rock Orange 2016: 17 bands op twee podia

Klok Rock Orange heeft dit jaar zoals gezegd dus twee podia: de vertrouwde grote tent waar de beste rockbands van Nederland (en het Belgische Fleddy Melculy) optreden. Daarnaast is er nog het nieuwe Eurosjopper podium dat wordt gehost door de organisatie van het gelijknamige Brabantse festival dat vorig jaar zomer door Vice-Noisey nog als een van de beste festivals van Nederland werd uitgeroepen. Hier spelen de bands die tijdens Eurosjopper de absolute smaakmakers en publieksfavorieten waren.

Klok Rock Orange #6

Dit jaar beleeft Klok Rock Orange zijn zesde editie. Wat in 2011 begon als muziekfeestje van Peter Pan Speedrock om liefhebbers van (stevige) rock een alternatief te bieden voor het doelloos rondslenteren tijdens Koninginnedag, groeide snel uit tot een volwaardig festival. In 2011 bezochten 3000 man het evenement; een jaar later het dubbele aantal waardoor K.R.O. in 2013 moest uitwijken naar het veel grotere terrein op Strijp-S waar het in 2014 voor het eerst overdekt was.

Timetable