Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Crowbar en Komatsu @ Dynamo

Win kaarten voor Crowbar en Komatsu @ Dynamo
Redactie

Donderdag 28 april staat het Amerikaanse Crowbar op de planken van Dynamo. Al 25 jaar combineert Crowbar de dikke sludge van The Melvins met de agressie van Carnivore. Dit jaar staat de band al 25 jaar op wereldwijde podia hun moddervette doom-core de wereld in de schoppen.

Crowbar staat bekend als de band die nog nooit een slechte plaat heeft uitgegeven of slechte shows heeft gespeeld, Frontman Kirk Windstein is door de jaren heen een cult-legende geworden in de Metalwereld en zorgt voor een constante (live) kwaliteit. Kortom Crowbar is een band die je gezien moet hebben, ook al is het je 10e keer! En dat kan dus op 28 april aanstaande in Dynamo. Deze avond verzorgt het eigen Eindhovense Komatsu samen met het Engelse Desert Storm de support.

Kaarten winnen voor Crowbar @ Dynamo Actie is afgelopen.

In samenwerking met Dynamo Eindhoven mogen we 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen naar deze show. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot 21 april aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

crowbar