Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest strikt Therapy?, Guano Apes en meer

Nirwana Tuinfeest
Redactie

Voor de 41e (!) keer brandt dit jaar iets ten oosten van Eindhoven weer een editie van een sympathiek festival los. Nirwana Tuinfeest is ook in 2016 van de partij op de festivalkalender en maakte de afgelopen periode een groot deel van de line-up bekend.

Spijtig genoeg moest de beoogde headliner Airbourne afhaken vanwege een dubbele boeking. Met een vastlegging van zowel Therapy? alsmede The Stranglers wordt dit gemis op de vrijdag ruimschoots vandaag goed gemaakt. Ook voor de zaterdag goed nieuws. We mogen namelijk Guano Apes, bekend van de hits ‘Big in Japan’, ‘Open Your Eyes’ en ‘Lords of the Boards’ toevoegen aan het programma. Hiermee is het programma bijna compleet.

Eerder werden reeds onder meer Danko Jones, Golden Earring, Peter Pan SpeedrockNavarone, Di-Rect, John Coffey, Lucas Hamming, Bokkers en The Brahms gepresenteerd. Nirwana Tuinfeest is dit jaar wederom in het Brabantse Lierop drie dagen lang van vrijdag 26 tot en met de gratis zondag 28 augustus.

Dagindeling en tickets

De dagindeling vind je inmiddels op de site van Nirwana Tuinfeest. Ook de kaartverkoop is direct van start gegaan via de Nirwana website. Een dagkaart (vrijdag of zaterdag) kost € 30,00, Combi-ticket (vrijdag en zaterdag) € 50,00 en een € 12,50 extra mag je ook blijven camperen. Zoals gezegd is de zondag gratis toegankelijk.

nirwana