Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor Delain @ Dynamo

Delain
Reno van der Looij

Op aanstaande zaterdag 21 mei staat Delain op de planken van Dynamo. Al sinds het debuut uit 2006 met het album ‘Lucidity’ bewees deze female fronted-metalband een nieuwe topper te zijn in zijn genre. Een status die het met de daarop volgende albums ‘April Rain’ en ‘We Are the Others’ en het meest recente ‘TheHuman Contradiction’ alleen maar verstevigde.

De metal met symfonische ondertoon in combinatie met de krachtige stem van zangeres Charlotte Wessels maakt Delain tot een van de beste symfonische metalbands uit Nederland op dit moment. Bovendien viert de band eind dit jaar het 10 jarig bestaan met een DVD opname in Paradiso. Voordat dat zover is, staat de formatie, met support van The End of the Dream in Dynamo te Eindhoven. In samenwerking met Dynamo mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor deze show weggeven.

Kaarten winnen voor Delain @ Dynamo

Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar deze heerlijke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen naar deze show. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc).

De actie duurt tot 9 mei aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!