Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Nieuw festival in Klokgebouw op 19 November

St
Reno van der Looij

Kijk, dat is weer even leuk nieuws. Alhoewel nieuws; het blijft nog even wandelgangen gossip, maar we durven vanuit onze bronnen best te stellen dat de contouren van een heel nieuw festival langzaam vorm krijgen.

Op zaterdag 19 november zal namelijk het Eindhovense Klokgebouw de plaats van handeling worden voor een nieuw event. Dat klinkt wellicht nog wat vaag, maar alle details hebben wij namelijk ook nog niet.

Wat we wel weten is dat er een aantal drijvende krachten achter Dynamo Metalfest druk bezig zijn om een reeks aan acts vast te leggen voor een festival waarin het genre hardcore centraal zal staan. Denk “Groezrock”, denk “Impericom”, denk “Vans Warped Tour”, denk “Ieperfest”, maar dan anders. Een aantal grote gevestigde namen uit het genre moeten als headliners de publiekstrekkers worden, maar ook zeker de nieuwe generatie zal ruimschoots vertegenwoordigd zijn.

Voor nu nog even dagdromen wie er op het affiche staan, maar daar zal snel meer duidelijkheid in komen. Wij verwelkomen uiteraard graag dit nieuwe event in Eindhoven Rockcity. Zodra er meer nieuws is, lees je het hier…

(foto: Elke Teurlinckx)