Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Def Americans ook in 2016 naar Muziekgebouw voor Johnny Cash Memorial

Def Americans ook in 2016 naar Muziekgebouw voor Johnny Cash Memorial
Redactie

De Eindhovense Johnny Cash tribute band Def Americans maakt zich op voor de negende editie van de Johnny Cash Memorial Show. Jaarlijks vindt dit speciale optreden plaats in de stad waar de band vandaan komt, omstreeks de sterfdag van de countrylegende; zaterdag 10 september is Muziekgebouw Eindhoven het toneel voor dit bijzondere muzikale eerbetoon, net als in 2015.

Frontman Elco Weitering kijkt er naar uit: “Vorig jaar was het zo goed bevallen in het Muziekgebouw dat we eigenlijk direct na afloop al wisten dat het hier een vervolg zou krijgen. De faciliteiten van de grote zaal, met zowel staan- als zitplaatsen, sluiten perfect aan op de wensen van onze grote en diverse groep fans die we door de jaren heen aan ons hebben mogen binden. En uiteraard speelt de fantastische akoestiek van de zaal een rol in onze keuze, de vintage sound die we als band neerzetten komt hier heel natuurlijk tot zijn recht.”

Naast een speciale show van de organisatoren zal er als gebruikelijk ook aandacht zijn voor een uitgebreid randprogramma, daarover wordt de komende maanden meer bekend gemaakt. De voorverkoop voor de Johnny Cash Memorial Show is gestart, tickets zijn voor € 20,- per stuk verkrijgbaar via de website van Muziekgebouw Eindhoven.

Link naar het facebook event

Foto: Gijs Spierings