Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Trivium @ Dynamo

Trivium
Reno van der Looij

Niemand minder dan de Amerikanen van Trivium zullen op maandagavond 13 juni op de planken van de Eindhovense Dynamo zaal staan. De heren van Trivium gaven vanaf 2004 de fusie tussen Metalcore, Thrash en Progressive Metal de juiste energie, om wereldwijd op alle grote podia en festivals door te breken.

Sinds die tijd heeft Trivium zeven studioalbums uitgebracht, waaronder het laatste album “Silence in the Snow” in 2015. Een show in deze intieme setting in Eindhoven is dan ook aardig uniek voor een band van dit formaat.

Kaarten winnen voor Trivium? ACTIE VOORBIJ

In samenwerking met Dynamo Eindhoven mogen we 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen naar deze show. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot woensdag 1 juni aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

(Foto door Reno van der Looij, Rock im Park 2014, copyright).