Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Laatste nieuws en time table voor Boogiedown 2016

Laatste nieuws en time table voor Boogiedown 2016
Redactie

Komende zondag 5 juni is ’t dan eindelijk zover; Boogiedown Festival op Strijp-S! Nog heel ff geduld, maar het aftellen kan nu dan ècht beginnen, dus tref alvast je voorbereidingen! Het festival maakte de time table bekend en voegde nog één verrassing toe aan het programma.

Om te beginnen met je kaartje te kopen, als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk. Hiphop is booming & populairder dan ooit, onze buren in Tilburg van Woo Hah zijn al uitverkocht en ook bij ons gaat de voorverkoop hard! En geloof me, Boogiedown wil en mag je niet missen dit jaar, daar ga je spijt van krijgen namelijk. Die paraplu of poncho mag je volgende week trouwens gewoon thuis laten, neem wel je zonnebril mee en smeer je goed in, want de weersgoden hebben onze gebeden gehoord en zijn ons goed gezind; it’s all about the #sunshine, #goodtimes & #boogie!

De volledige time table vind je hier.

Een last minute verrassing waar niemand meer op gerekend had, ook wij zelf niet, maar we hebben M.E.D.a.k.a. Medaphoar uit California USA toegevoegd aan de festival line-up! De uit Oxnard afkomstige MC heeft met z’n releases “Push Comes To Shove” (2005) en “Classic” (2011) op het wereldberoemde Stones Throw Records de harten van menig hiphopliefhebber al harder doen kloppen, tel daar zijn Bang Ya Head compilatie serie bij op en je komt vanzelf tot een indrukwekkende discografie. Daarnaast heeft Medaphoar recentelijk ook een album gedropt onder de noemer Bad Neighbor, een driemans formatie waarbij M.E.D. wordt bijgestaan door niemand minder dan West-Coast collega’s Blu & Madlib. Verder werkte M.E.D. onder meer samen met grootheden als (wijlen) J Dilla, MF Doom, Oh No & Guilty Simpson.

Het droevige nieuws is dat Verbal Kent zijn optreden op Boogiedown Festival helaas heeft afgezegd. Aan de andere kant was er met het volle programma geen plek meer geweest voor M.E.D. dus we zijn maar wat blij dat we op deze korte termijn nog een waardige internationale vervanger aan jullie kunnen presenteren.