Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Bestel nu je Eindhoven Rockcity tshirt

tshirt bestellen
Redactie

Het heeft even geduurd, maar daar is dan eindelijk de mogelijkheid om weer over een echt Eindhoven Rockcity t-shirt te beschikken. Na een eerder pol op Facebook is het uiteindelijke design simpel maar doeltreffend:

Met het grote bekende gele logo groot op de voorkant. Op de achterkant zal het logo subtiel klein bovenin de nek komen. Bovendien in samenwerking met Merchandise.nl hebben we een uitstekende kwaliteit shirt uitgezocht, met een mooie zeefdruk. Hierdoor gaat het tshirt lekker lang mee.

Order het Eindhoven Rockcity Tshirt

Alle pre-orders zijn inmiddels uitgeleverd, maar we hebben er gelukkig een aantal extra besteld, dus je kunt nog altijd een shirtje bestellen (ZOLANG DE VOORRAAD STREKT). UPDATEHELAAS ZIJN BIJNA ALLE MATEN UITVERKOCHT. ENKEL NOG XXL LEVERBAAR. Einde dit jaar verwachten we dat de shirt weer opnieuw beschikbaar komen.

tshirt

Klik voor groot formaat

Bestellen Eindhoven Rockcity Tshirt

Het shirt kost 15,00 euro exclusief verzendkosten (verzenden : EUR 5,00). Vul onderstaand formulier in en selecteer je maat en type shirt. Je krijgt na het indienen van het formulier een korte instructie per email over de betaling (overboeking). Zodra je betaling is ontvangen is je bestelling definitief en krijg je het shirt thuisgestuurd.

Voor vragen of grotere bestellingen kun je emailen naar order@eindhovenrockcity.nl.

artwork1