Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

We Are Electric maakt tijdschema bekend

We Are Electric maakt tijdschema bekend
Redactie

Het internationale crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC Weekender dat op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni op het E3 Strand in Eersel wordt gehouden maakt vandaag zijn tijdschema bekend. Maar liefst 100 acts zullen gedurende 2 festivaldagen en -nachten op 5 area’s optreden. Op vrijdag komen o.a. Underworld, Fatboy Slim, drum-’n-bass dj Nu:Tone en het vermaarde Belgische duo 2manydjs dj set naar Eersel.

Op zaterdag zijn dat onder meer Die Antwoord, De Jeugd van Tegenwoordig, Gesaffelstein dj-set en Netsky Live. Daarnaast krijgt WAE INVITES, een nieuw onderdeel van de Weekender waar de tofste crews een eigen area invullen, techno gigant Planet Rose erbij om liefhebbers van techno en aanverwante genres in vervoering te brengen tijdens het langste weekend van het jaar. De timetable staat inmiddels online.

De regular tickets zijn inmiddels bijna uitverkocht; daarna zijn nog slechts late tickets verkrijgbaar!

Komende (2de) editie WE ARE ELECTRIC Weekender meest ambitieuze tot nu toe
De ambities voor de aankomende editie van WE ARE ELECTRIC Weekender reiken opnieuw ver. Het nog jonge festival vindt net als vorig jaar plaats op het idyllische E3 Strand aan een groot meer middenin de natuur. Ook het spannende gevarieerde programma en de prachtige decors zijn weer vaste waarden. Nieuw dit jaar is dat het festivalterrein een stuk groter wordt en meer faciliteiten krijgt zoals bijvoorbeeld extra muntenkassa’s en sanitaire voorzieningen.

Bovendien komt er een groter aanbod van (foodtrucks met) eten & drinken en duurt het programma dit jaar twee volle weekenddagen tot 1.00 uur. De camping, die groter en mooier wordt, gaat dit jaar al op donderdag 16 juni om 17.00 uur open en krijgt onder meer een uitgebreide supermarkt, vuurkorven verspreid over heel het strand en uitstekende sanitaire voorzieningen. Daarnaast komt dit jaar aan de overkant van het meer het nieuwe Electric Paradise. Deze avontuurlijke camping met uitzicht over het festivalterrein is vooral bestemd voor easy going kampeerders die prijs stellen op meer gemak & comfort; of die graag met een vriendengroep in een passende overnachting kamperen zoals bijvoorbeeld in een kartonnen tent, tipi of sahara- en legertent.

Het programma tot nu toe
Die Antwoord, Underworld
2manydjs, Bakermat, Boys Noize, Camo & Krooked, De Jeugd van Tegenwoordig, Fatboy Slim, Gesaffelstein dj-set, Lost Frequencies, Netsky Live, SBCR The Bloody Beetroots
Benny Rodrigues & Michel de Hey, Birdy Nam Nam, Black Sun Empire, Cari Lekebusch, David August, Dekmantel Soundsystem, Digitalism Live, Feed Me, Fred V & Grafix, High Contrast, Joost van Bellen, Kenn Colt, Larry Gus, Marcel Fengler, Maribou State (dj set), Max Cooper, Metrik, Moksi, Omar Souleyman, Sam Feldt, San Holo, Secret Cinema, Spor, The Subs, Tommy Four Seven, Weval (dj-set), Worakls, Zwart Licht
Abstract Division, BANGANAGANGBANGERS, Cintasoul, David Ghetto, Dirtcaps, DJ Michieltjee, Elliphant, Etherwood, Flamboyant, FS Green, GANZ, Girls Love DJs, Gomes, Guerilla Speakerz, Haeken, HVOB, Ici Sans Merci, Joop Junior live, Joran van Pol, Keeno, Kid Simius, Logistics, Man With No Shadow, Mightyfools, Mirella Kroes & Doka, NTC, Nuno Dos Santos, Nu:Tone, Nymfo b2b Karimoo, Pitto (dj-set), Puinhoop Kollektiv, Rachel Green, Some Chemistry, The Flexican, The Hard Way, Trasher, Will Oirson, Zonderling
Dynamite MC, Inja, Wrec, MC Mike Redman

Nieuw dit jaar: WAE INVITES. Op het festivalterrein zijn speciale area’s gereserveerd voor vijf creatieve collectieven, waaronder Losjes (Den Bosch) en techno collectief Planet Rose. Dit  langstlopende club-concept van Nederland komt overgevlogen uit Nijmegen met Jeroen Search, Tripeo en Doka als muzikale aanvoerders.

Bekijk de website voor meer informatie over het programma.