Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Blue Collar Hotel gaat hard

Blue Collar Hotel gaat hard
Guido Segers

Al geruime tijd staan er bandjes te spelen en zijn er optredens in het Blue Collar Hotel op Strijp-S. Dat gaat de komende tijd nog een stukje harder dan voorheen. Optredens zijn aangekondigd van Discipline, The Goddamn Gallows, Reno Divorce en natuurlijk Komatsu!

11 Juni: Discipline (release show) + supportdiscipline
Discipline is terug van weggeweest. Wereldwijd staat de band bekend en de heren stonden op vele grote festivals en speelden met grote namen. De band heeft een nieuwe plaat, getiteld ‘ Stake Your Claim’ uit op Rebellion Records, na 3 release shows in Duitsland wordt die ook in Eindhoven gepresenteerd in het Blue Collar Hotel. The boys are back in town!

Bonus is nog meer punk uit Eindhoven. Hidden Guns speelt streetpunk en heeft onder andere Hein Tech Nine in de gelederen (je dacht toch zeker niet dat die er ooit mee zou kappen?). The Golden Wonderboys zijn een flamboyant olschool hardcore bandje en The Obnoxious komt uit Rotterdam langs om een feestje te bouwen.
Tickets koop je hier.
Het event vindt je hier.

goddamngallows

28 juli: The Goddamn Gallows + Support

Stel je eens voor dat je een stel rauwe punkers in een busje stopt met country instrumenten en de weg op jaagt, zo klinkt The Goddamn Gallows ongeveer. De groep zwerft al jaren rond en speelde zo’n beetje overal met hun zwartgallige gutterbilly, wat zoiets is als een mix van country, punk, bluegrass en gipsy muziek. Waar beter kun je deze band aan het wrk zien dan in het Blue Collar Hotel?
Het event vindt je hier.

21 augustus: Reno Divorce + Support

De beste punkband van Denver heeft met iedereen en overal gespeeld. Denk aan een Hatebreed, ALL, Social Distortion en nog vele anderen. Het zegt wel iets over deze band die nu naar Eindhoven komt om te laten horen dat je niet zomaar de beste van Denver wordt. Punk met een flinke scheut country en honky tonk en de vibe van rockabilly. Nog vetter (letterlijk I guess…), je kunt aansluitend genieten van een ferme barbecue waar frontman Brent Loveday ook nog akoestisch wat liedjes gaat spelen.

Support komt in deze van The Golden Wonderboys, die komen uit Eindhoven en spelen Brardcore (Wat dat is weten we niet, je moet het maar gewoon gaan aanhoren. Mocht je het wel weten, dan horen we dat graag). Ook Sparrow Falls zal een stukje komen spelen en hun M-town punk ten gehore brengen.
Hier is het event te vinden.

23 september: Komatsu (album release)

We kregen al een voorproefje van het nieuwe werk dat de stoner rockers klaar hebben liggen met de Record Store Day 7″ op Lighttown Fidelity, maar nou komt toch de opvolger van ‘Manu Armata’  uit 2013. Meer weten we nog niet, maar we kijken er zeker naar uit!

Hier vind je het event.