Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Dynamo Metalfest

DMF
Reno van der Looij

Bij 3.000 likes op Facebook hadden we jullie een dikke actie beloofd! Laten we dan maar eens twee setjes kaarten voor Dynamo Metalfest weggeven. Vet toch?! Alhoewel, we kunnen ons na het succes van de vorige editie eigenlijk niet voorstellen dat je nog geen kaartje hebt. Anyway, nog ruim een maand wachten en op zaterdag 16 juli barst Dynamo Metalfest los in Eindhoven.

Net als vorig jaar blijft het festival bij de “basics”: één dag, één podium, een toffe kunstijsbaan locatie, 9 uitstekende bands, veel bier, een betaalbare entree en gezelligheid. En met die uitstekende bands zit het wel snor. Op het affiche prijken nl. onder meer Anthrax, Life of Agony, Sacred Reich, At the Gates, Metal Church en Textures. Dit keer met meer bezoekers en meer toiletten (en vanaf nu hebben we het daar niet meer over…)

metalfest

Kaarten actie: 2x 2 tickets Dynamo Metalfest winnen! ACTIE VOORBIJ

In samenwerking met het festival mag Eindhoven Rockcity 2x 2 tickets weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar Dynamo Metalfest?! Dan hoef je slecht 2 dingen te doen. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like deze pagina en deel het bericht met de actie op je timeline. De actie duurt tot dinsdag 14 juni aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!

Vergeten hoe vet het vorig jaar was? Check dan nog eens de aftermovie: