Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Seizoensafsluiter Monomentum Collective in Stroomhuis

Seizoensafsluiter Monomentum Collective in Stroomhuis
Redactie

Monomentum Collective gaat hun seizoen afsluiten in het Stroomhuisje met True Champions Ride On Speed, An Ocean Of Storms en Syraforest. Daar vertelt de organisatie je graag wat meer over.

Een knallende post-rock en mathrock avond gaat op 2 juli het afgelopen seizoen van label Monomentum Collective afsluiten. Na veel succesvolle label nights en concerten keren ze terug naar het Stroomhuis in Eindhoven waar de bands True Champions Ride On Speed (Antwerpen), An Ocean Of Storms en Syraforest de avond met harde, sferische klanken zullen vullen. De entreeprijs is 3 euro en de aanvang om 20:30.

Monomentum Collective is een jonge DIY platenmaatschappij uit Tilburg/Eindhoven dat zich richt op underground muziek. Na veel succesvolle evenementen heeft het label zich inmiddels goed in het netwerk gevestigd. Onder het label bevinden zich bands als The Fifth Alliance, Tsar Bompa en Gewoon Fucking Raggen.

Deze avond wordt geopend met stevige, technische post-rock sferen van Syraforest en An Ocean Of Storms (die onlangs in het voorprogramma stond van de legendarische band Maybeshewill). True Champions Ride On Speed uit Antwerpen zoeken verschillende evenwichten tussen ritmes en melodieën, kracht en schwung. Laat je omverblazen door deze heren! Na de bands zal het seizoen feestelijk afgesloten worden met een afterparty.

Link naar het event.