Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Raven @ The Jack

Raven
Redactie

Een bijzondere metalband staat op 22 juni in The Jack. Raven was in de jaren ’80 namelijk een grootheid in de beginperiode van de “new wave of British heavy metal”. Zo tourde de band onder andere met Motörhead, Whitesnake en Iron Maiden. Even later speelde het toen nog onbekende Metallica zelfs in het voorprogramma van Raven.

Daarna ontspoorde het succesverhaal van Raven door diverse redenen en opereert de band lange tijd in de marge. De laatste jaren toert de band echter weer veelvuldig over de diverse continenten en maakt het een gretige indruk. Dat kun je nu live zelf meemaken in de intieme setting van Cafe The Jack op woensdag 22 juni. Als support krijg je op de avond ook nog eens een potje rauwe vieze rock & roll van het Eindhovense White Boy Wasted erbij.

Tickets winnen voor Raven

Om het nog leuker te maken geven we in samenwerking met The Jack ook nog eens 2 setjes van 2 tickets weg! Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar deze  show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen naar deze show. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten!

Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot vrijdag 17 juni aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!