Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Fu Manchu met Eindhoven Rockcity DJ Team support

fumanchu
Reno van der Looij

Fu Manchu keert terug in Eindhoven. Op donderdag 20 oktober kun je in de Effenaar terecht voor de vetste fuzzriffs, de geilste wah solo’s en de dikste skate stonerpunk uit de Californische hitte? En het enige echte Eindhoven Rockcity DJ Team komt weer plaatjes draaien!

Het beest heet al 25 jaar Fu Manchu! Na de (uitverkochte) integrale uitvoeringen van Fu-klassiekers ‘In Search Of’ in 2011 en ‘The Action Is Go’ in 2012, komen de mannen eindelijk terug naar Eindhoven Rockcity met nieuwe tracks, vers vinyl en oordop-verpulverend stonergeweld.

Fu Manchu is een levend monument in de mondiale stonerscene en kan met ex-leden als Brant Bjork en Nebula’s Eddie Glass zichzelf gerust op de rockborst kloppen. De laatste release van deze productieve heersers heet overigens ‘Slow Ride / Future Transmitter’ en komt – uiteraard op gelimiteerd vinyl – uit in augustus.

Het Eindhoven Rockcity DJ komt dus plaatjes draaien! Heb je verzoekjes, kom ze gerust even aanvragen of stuur vooraf een berichtje naar onze social media kanalen. Tickets via deze link.

Fu Manchu