Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Madball @ Dynamo

madball
Redactie

De modder van Jera On Air zit nog vers achter onze oren na een geslaagd weekendje hardcore en punk. Alle reden om nog even te blijven bij het heerlijke hardcore genre.

De NYHC legendes van Madball komen namelijk binnenkort samen met No Turning Back naar Eindhoven voor een dikke zondagmiddag matinee show op 10 juli aanstaande. En daar mogen we in samenwerking met Dynamo 2 setjes van 2 kaarten voor weggeven.

Madball tourt momenteel nog altijd met ‘Hardcore Lives’ (2014) als laatste release in de achterzak, het alweer 8e studioalbum sinds de classic ‘Set it Off’ uit 1994. Naast Madball en No Turning Back, de twee grootheden binnen de hedendaagse hardcore, maken ook Maniac Forces en het Eindhovense Dawn of Mankind deel uit van de package.

Kaarten winnen voor Madball?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot vrijdag 1 juli aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!