Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

KommuS Festival garandeert een feestje komend weekend

KommuS
Reno van der Looij

Stichting KommuS zet komend weekend voor het tweede jaar op rij het tweedaags KommuS Festival in de mooiste tuin van Geldrop, juist in de Kasteeltuin. Met al dat groen en het kasteel zelf, hoef je daar verder geen sfeer meer te creëren. Ook zonder een podium vol mooie bandjes en gezellige festivalbezoekers is de locatie al een plaatje.

Het festival met een grote diversiteit aan live (rock) muziek is dit jaar ook weer geheel gratis te bezoeken. Onder het mom “wees geen lul, geef gul” vraagt KommuS de bezoekers om een vrijwillige bijdrage.

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli kun je terecht voor spetterende acts, waarbij tribute- en coverbands een belangrijk ingredient zijn. Maar wel allemaal bands die rocken als een tiet. Zo zijn de Eindhovense tributes The D (Tenacious D) en Rage Against The System (Rage against The Machine) samen met Rammstein Tribute ZWAMMSTEIN komend weekend in Geldrop te vinden. Het complete programma vind je hieronder.

Tijdschema Festival KommuS

Zaterdag 2 juli
20:15u The D (Tenacious D Tribute)
21:30u Extrawberry
23:00u Zwammstein (Rammstein Tribute)

Zondag 3 juli
13:00u De Hippe Gasten (Kinder Rockshow)
14:30u Ok Moi
15:25u Rage Against The System (Rage Against The Machine Tribute)
16:40u Folkaholics
18:00u JD Walker
19:30u Hillbilly Moonshiners
21:15u The Be4tles (Beatles Tribute)

Nog meer KommuS info

KommuS Kasteelfestival werkt met consumptiekaarten (lekker oldschool hé!),.. een volledige kaart kost 22,- voor 10 pilskes/ fris/ wijn of 5 fleskes Claro. Liever geen volle kaart? Geen probleem, dan strepen we er gewoon wat vanaf. Losse consumpties kosten 2,50 per stuk.

De kaarten zijn te koop bij de Kaarten Kassa (bij het kasteel). Helaas is pinnen niet mogelijk op het terrein. Frieten en snacks zijn contact te betalen bij Jacky de frietboer (doe hem de groeten!).

De link naar het facebook event hier. De organisatie is in handen van Sander Waterschoot (Dynamo/Dynamo Metalfest), dus je hebt een persoonlijke feestgarantie van Sander! Lees ook dit.

KommuS