Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Smegmatics organiseren benefiet Hagelpop

Smegmatics organiseren benefiet Hagelpop
Guido Segers

De recente hagelstorm heeft de nodige schade aangericht. Veel ondernemers en boeren in Zuid-Oost Brabant zijn enorm in de problemen door de schade en krijgen geen steun. De band SmegmaticS startte daarom het initiatief ‘Hagelpop’.

Hagelpop maakt deel uit van de solidariteitsgolf die na de overvloedige regenval en hagelschade ontstaan is. Vele ondernemers en politici zijn de noodlijdende boeren te hulp geschoten en zo ook de SmegmaticS vanuit de muziekwereld. Normaal zijn de mannen een feestpunkband, maar hiermee laten ze zien wel verder te kijken dan dat!

De band gaat met Hagelpop een benefietconcert neerzetten in Augustus. Het idee ontstond tijdens het Eurosjopper festival bij de heren. Er is inmiddels een facebookpagina live, waarop je alles kunt volgen. We juichen het initiatief natuurlijk toe.

Er wordt om geld in te zamelen een hoeveelheid diensten en items geveild. Volg zelf de ontwikkeling van het festival op de pagina of misschien wil je zelf nog een steentje bijdragen! Ben je een band? Meld je dan zeker even. Alle hulp wordt zeer gewaardeerd.