Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Life of Agony annuleert Dynamo Metalfest show

Mina Caputo
Reno van der Looij

Dat is even balen. De New Yorkers van Life of Agony hebben noodgedwongen de show voor Dynamo Metalfest moeten annuleren. Niet alleen de show in Eindhoven is gecanceld, maar ook alle andere aanstaande Europese data.

De reden is een gebroken sleutelbeen van Drummer Sal Abruscato. Dynamo Metalfest gaat met spoed op zoek naar een vervanger en hoopt snel met nieuws te komen. Eerder zat het het festival ook al niet mee doordat de boeking van Gojira de mist in ging. Aangezien het festival al over anderhalve week is (zaterdag 16 juli), zal het nog niet meevallen om met een act van hetzelfde formaat te komen. We houden je op de hoogte.

Het volledige statement van de band:

On July 4th, LIFE OF AGONY drummer Sal Abruscato suffered a broken collarbone. As a result, the band will not be able to perform at the shows scheduled July 8-16. The band are very disappointed that they will not be able to play for their fans and are working to reschedule the headline shows for December. New dates to be announced shortly. LIFE OF AGONY would like to express their gratitude to their fans for their undying support and ask that everyone keep Sal in their thoughts for a speedy recovery.

13557787_10154919095151124_6199099041141665625_n

Foto bovenaan artikel door Elke Teurlinxck (LOA show @ 15-06-2015 Effenaar).