Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Life of Agony headliner Sound of Revolution op 19 november

Life of Agony
Redactie

The Sound of Revolution is de naam van een gloednieuw festival dat op 19 november in het Klokgebouw in Eindhoven gaat plaats vinden. Dat wisten we je al eerder te melden. Nu hebben we ook nieuws omtrent één van de headliners: Life of Agony.

Juist, die band die gisteren nog Dynamo Metalfest moest annuleren, vanwege een gebroken sleutelbeen van de drummer, zien we gelukkig alsnog in Eindhoven terug dit jaar. Eerder werden Ignite (USA), Cockney Rejects (UK), Judge (USA), Discharge (UK), No Turning Back (NL), Discipline (NL), Lifeless(USA), Angel Crew (NL/BE) en World Eater (DE) reeds gepresenteerd. Het programma zal de komende maanden nog verder aangevuld worden met nieuwe acts.

The Sound of Revolution wordt georganiseerd door booking- en concert agency Loud Noise in samenwerking met Dynamo. Deze twee partijen organiseren ook al samen Dynamo Metal Fest en deze samenwerking bleek vruchtbare grond voor nog een nieuw evenement. Een ticket voor The Sound of Revolution kost €25 euro in de voorverkoop (exclusief servicekosten). Tickets voor het festival vind je hier.

TSOR

(foto artikel: Elke Teurlinckx, Effenaar)