Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

WINNEN: The Goddamn Gallows + Reno Divorce

WINNEN: The Goddamn Gallows + Reno Divorce
Guido Segers

In juli en augustus staan er weer toffe bands in het Blue Collar Hotel en wij mogen tickets weggeven voor de shows van The Goddamn Gallows (op 28 juli) en Reno Divorce (op 21 augustus). Hoe win je die dan?

Geef onder de Facebook post aan naar welke show je wil en met wie. We hebben voor elke show twee tickets te vergeven. Meer weten? Lees hieronder meer over deze bands. Op 24 juli maken we de winnaars bekend!

28 juli: The Goddamn Gallows + Support

Stel je eens voor dat je een stel rauwe punkers in een busje stopt met country instrumenten en de weg op jaagt, zo klinktThe Goddamn Gallows ongeveer. De groep zwerft al jaren rond en speelde zo’n beetje overal met hun zwartgallige gutterbilly, wat zoiets is als een mix van country, punk, bluegrass en gipsy muziek. Waar beter kun je deze band aan het wrk zien dan in het Blue Collar Hotel?

Het facebook event vindt je hier.

21 augustus: Reno Divorce + Support

De beste punkband van Denver heeft met iedereen en overal gespeeld. Denk aan een Hatebreed, ALL, Social Distortion en nog vele anderen. Het zegt wel iets over deze band die nu naar Eindhoven komt om te laten horen dat je niet zomaar de beste van Denver wordt. Punk met een flinke scheut country en honky tonk en de vibe van rockabilly. Nog vetter (letterlijk I guess…), je kunt aansluitend genieten van een ferme barbecue waar frontman Brent Loveday ook nog akoestisch wat liedjes gaat spelen.

Het facebook event vindt je hier.