Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

The Sound of Revolution verklapt ook komst Madball en meer

Ignite
Reno van der Looij

Heel stiekem, heel heel stiekem, terwijl iedereen volle bak aan het genieten was van een fantastische tweede editie van Dynamo Metalfest, heeft The Sound of Revolution (Klokgebouw Eindhoven, zaterdag 19 november) de affiche weer verder uitgebreid.

Nog niets daarvan op de website of social media accounts van het festival… Hoe wij dat nu wel weten? Het werd verklapt tijdens de Madball show in Dynamo een week geleden en nu kwamen we afgelopen zaterdag ook nog deze fraaie banner tegen op DMF, waarvan in ieder geval Madball, Dead Swans en 18Miles nog niet eerder op de poster te vinden waren:

TSOR

Eerder werden Ignite (USA), Life of Agony (USA), Cockney Rejects (UK), Judge (USA), Discharge (UK), No Turning Back (NL), Discipline (NL),Lifeless(USA), Angel Crew (NL/BE) en World Eater (DE) reeds gepresenteerd. Het programma zal de komende maanden nog verder aangevuld worden met nieuwe acts.

The Sound of Revolution wordt georganiseerd door booking- en concert agency Loud Noise in samenwerking met Dynamo. Deze twee partijen organiseren ook al samen Dynamo Metal Fest en deze samenwerking bleek vruchtbare grond voor nog een nieuw evenement. Een ticket voor The Sound of Revolution kost € 25 euro in de voorverkoop (exclusief servicekosten).

Tickets voor het festival vind je hier.